AMANAT :
" baca ikut suka , free style = nak tertiarap ke nak terlentang ke nak terbungkang ke ^^ tapi kalau ada terasa merasa itu tanggungjawab korang sendiri . sriuss beta tak tanggung ! Best ke tak best ke boring ke mengarut ke terpulang u'olls nak menilai . beta terima seadaanya . harharhar ! " -NKK11

Thursday, 13 June 2013

still alive (:


Assalamualaikum (:

After a few months , im back . yaa .. really tough to write down here but whatever it is , SMILE !
Here's new song from The Fabulous Cats . i love this damn so much . Enjoy it bebeh ;)


Sunday, 20 January 2013

thousandYears ^^

Assalamualaikum ..

Ehemm ! Ehemmmmm ! special edition story ni .. sebab ...... boleh tulis setahun sekali je . HARHAR !
Nothing gempak lahh . cuma nak sharing kegembiraan ni .

Ok lets start ! This is about 20th January . Its about love + life + spirit . why so serious haa ..? HAHA ! ok relax .... Actually , this is about our 3rd anniversary in serious relationship . Thankful to Allah . Allah izinkan kitorang still sampai hari ni . Terima kasih jugak sangat sangatnya lahh kat our family , terutama sekali our parents sebab izinkan + restu 'persahabatan' kami . Dupdapdupdap ;D

Harapan cuma satu , Moga apa yg kitorang rancang adalah ketentuan Allah . Siapa lah yg tahu semua tu kan ? (': Its ok lahh . So .. pray for us too . can u ? hehehe


reupload ntah kali yg keberapa . heeee :D



KBAI ! brr brr

Saturday, 12 January 2013

KAUM kerabat baru

Assalamualaikum ...

Hai semuaaaa ^____^ alahai ceria betul !

Hahaha .. nak cerita pasal kaum kerabat baru . siapa ??? haa meh sini nak kabo :D
Alhamdulillah wa dapat melanjutkan pengajian wa for degree . veru very thankful to Allah . UniKL MIIT campus .. haa begitu .

So .. Alhamdulillah register 6/1/2013 . Sesi orentasi ( Minggu Silaturahim ) was at 7jan until 10jan . 10jan (khamis) habis je sesi orentasi , balik hostel terus bersiap nak balik JOHO . harhar ! cabut ! :b Tak ada kena buli pon .. cuma measing dah sepakat nak balik (mint, barl, mai, suzy & fiera) so .. takkan wa nak melangut sesorang kat hostel kan ? hehehe 

Sepanjang orentasi OC semua memang best + gempak + haru + nice ! ThankYou so much yaww layan kitorang baik gila :'D here is some photo yg dapat share , cuma tak dapat bergambar dgn semua OC :/

cuci mata jomm ! (:

TNJ . lu orang memang terbaik ! :D












Wednesday, 2 January 2013

penamat 2012

Assalamualaikum ...!!!

Haa gitu semangatnya ! sebulan dah tak menjenguk kawasan nihh . haishhh ! Berhabuk berdebu bersawang berr berrr segala ber lah yg ada . HEHE

ok stop ! nak cerita apa ? dah bingung nak cerita apa sebab banyak sangat cerita ang missed akibat tidak ada keberadaan lappy tersayang mucuk mucuk ni kerana masuk hospital (kesian beliau..) .

Sepanjang disember lepas banyak jugakk lah moment yg sweet2 . TAPI ... yg tak best bila part result keluar . ouhh my ......... hampeh betul + tak macam yg diharapkan . frust jugakk lahh . tapi nak buat macam mana , tadahhhh jelah (':

ouhh ya ! sepanjang cuti akhir semester lepas , wa mendapat kesempatan memerah tenaga bergelar pekerja catering . Terimakasih bebanyak ahh kat Kak Jungg sebab recommend wa kat bos beliau . hehehehe . seronokkkkkk kerja dengan diorang >.<


Nahh ... ni dia kenangan yg sempat disimpan . such a beautiful experience babe ^^, sebab lain yg wa excited ialah warna uniform tersebut . Favorite nihh ! HAHAHA 

Okayy next ... cerita pasal theSisters yg sempat lepaking sesama sebelum memasing bawak haluan sendiri . Touched gila seyyy . So ... here we are (':








Lokasi : Kluang . Berlima cuma ... thanks babess !



sudah sudah sudah ... tamat sudah 2012 . Balik ke alam nyata , sekarang dah tahun 2013 . pejam celik pejam celik cenggitu je haa kan ? Apepun selamat tahun baru DuaRibuTigaBelas yaww \m/


(^^,)v

    

Monday, 3 December 2012

Hi Dec !

Assalamualaikum ..

This is for welcoming December . yeayy ! Finally we meet again . Walaupun agak terlewat memandangkan hari ni telah melangkah 4 Disember tapi ….. masih awal kan ?

December-wish ? Tak ada pun .. Cuma harap harap dunia dan seisinya baik baik sahaja . Sebab apa kata cenggini ? sebab ….. kecoh 2-3 tahun lepas pasal kiamat 2012 . MashaAllah .. semua tu rahsia Allah . Kita hanya perlu bersedia & persiapkan diri . Mudah mudahan . Amin .  

Kebetulan kita nak buat new change (nama samaran fb&twitter) . Nak tunggu Januari macam lambat sebab excited nak tukar jugakk . hehe .. So .. it will display as *April . Yess .. I love April because of it is  the month that I was born . And and and ……….. I wish that somebody will call me “April Izzati” . Is it cool right ? sounds great ! Just for fun ok ! heeee .

Nothing to cuci mata for this time . But …. I’ve some pictures that showing my personality . It just like ME ! seriously ..

So guys , tadaaaa !

*dah combine jadi satu . heheee

Ok then . happy December everyone and BYE ! ^O^